Felhasználási Javaslat
A legjobb eredmény érdekében a sütés vagy füstölés utolsó 20-30 percében kend a húsra, hogy a máz tökéletesen karamellizálódjon és ragacsos, fényes bevonatot képezzen. Használható mártásként is tálaláskor.
Kiválóan alkalmas sertéstarjához, bordához, csirkéhez, de bármilyen grillezett vagy füstölt húsra.
Összetevők (Allergének félkövérrel, nagybetűvel)
- Cukor
- Almaecet
- Paradicsom ketchup (paradicsom, szeszecet, cukor, só, fűszerek, gyógynövény-kivonatok) (ZELLER)
- Méz
- Csípős szósz (mangópüré, fehér hagyma, malátaecet (ÁRPA), almalé-koncentrátum, sárgarépa, kaliforniai paprika, scotch bonnet chili)
- Paprika
- Tamarind szósz (tamarind paszta, paradicsomkoncentrátum, módosított keményítő, tartósítószerek: ecetsav, kálium-szorbát, édeskömény, nátrium-szacharin)
- Worcestershire szósz (malátaecet (ÁRPA), szeszecet, melasz, cukor, só, szardella (HAL), tamarind kivonat, hagyma, fokhagyma, fűszerek, aroma)
- Szójaszósz (víz, SZÓJABAB, BÚZA, só)
- Fekete rum (<5%)
- ZELLER só
- Só
- Füstvíz
- Ízfokozók: E621, E631
Allergén Információ
A termék zellert, árpát, halat, szóját és búzát tartalmaz. Gluténmentes, de szóját és mustárt tartalmaz (Worcestershire szószban).
Főbb Jellemzők
- Gazdag, édes-füstös, enyhén csípős BBQ máz.
- Sertéstarjához, bordához, csirkéhez, de bármilyen grillezett vagy füstölt húsra kiváló.
- Gyönyörű fényes, ragacsos bevonatot képez.
- Gluténmentes, de szóját és mustárt tartalmaz.
- Versenyszintű BBQ élményt nyújt.
Ez a máz minden BBQ-rajongó számára kötelező darab, aki szereti a karakteres, amerikai stílusú, ragacsos BBQ szószokat!