Főbb jellemzők:
- Marokkói ízvilág: A Harissa rub a közel-keleti konyha ikonikus fűszerkeverékének esszenciáját ragadja meg. Érezhetők benne a füstös paprika, a koriander, a kömény és a kellemes csípősség jegyei, amelyek egyedülálló, aromás ízprofilt alkotnak.
- Intenzív, de kiegyensúlyozott: Bár a harissa fűszeres, az Angus & Oink rubja mesterien egyensúlyozza a csípősséget a többi fűszer mélységével, így nem nyomja el a hús természetes ízét, hanem kiegészíti azt.
- Sokoldalú felhasználás: Kifejezetten ajánlott bárányhoz, csirkéhez, halakhoz és zöldségekhez is. Használd grillezéshez, sütéshez, vagy akár egy pikáns pác alapjaként. Kiválóan passzol kuszkuszhoz vagy humuszhoz is!
- Prémium minőség: Az Angus & Oink a minőségi BBQ fűszereiről ismert, és ez a termék sem kivétel. Gondosan válogatott összetevőkből készült, adalékanyagok és mesterséges ízfokozók nélkül.
Összetevők:
Só, paprika, cukor, fekete bors, koriander, kömény, fokhagyma, hagyma, Cayenne-bors, borsmenta, citromsav, szilícium-dioxid (csomósodásgátló).
Felhasználási javaslat:
Szórja meg bőségesen a húst vagy zöldségeket a Harissa Rubbal sütés vagy grillezés előtt. Masszírozza be alaposan, és hagyja pihenni legalább 30 percig, hogy az ízek mélyen az ételbe hatoljanak. Ezután készítse el az ételt a megszokott módon.
Válaszd az Angus & Oink Harissa Rubot, ha egy izgalmas, aromás és kellemesen csípős ízvilágú fűszerkeverékkel szeretnéd megfűszerezni a következő grillalkalmadat, és a marokkói konyha hangulatát vinnéd a tányérra!