Főbb jellemzők
- Gazdag, füstös és borsos karakter – A paprika, fűszerkömény, tengeri só, fekete bors és fokhagyma harmonikus keveréke.
- Tökéletes kéreg (bark) a húsokon – A rub vastag, ropogós, ízletes réteget képez a hús felszínén, amely nemcsak látványos, de minden falatban intenzív BBQ élményt nyújt.
- Sokoldalú felhasználás – Kiváló steakhez, marhaszegyhez, bordához, de akár sertéshez vagy csirkéhez is kipróbálható.
- Erőteljes, markáns íz – A füstös, borsos és enyhén csípős jegyek minden grillpartit vagy BBQ-vacsorát felejthetetlenné tesznek.
Összetevők
- Paprika
- Fűszerkömény
- Tengeri só
- Fekete bors
- Fokhagyma
Tipp a felhasználáshoz
Szórd meg bőségesen a húst az Iron BBQ rubbal sütés vagy grillezés előtt, majd hagyd, hogy a fűszerek kérget képezzenek a felületen. Lassú sütésnél (low & slow) különösen jól működik, de gyors grillezéshez is tökéletes választás. Próbáld ki steakhez, marhaszegyhez, bordához, vagy akár egy jó St. Louis cut-hoz is.
Tedd különlegessé a húsokat az Angus & Oink Iron BBQ rubbal – a robusztus BBQ élmény most a te asztalodra is eljuthat!