Felejtsd el az unalmas grillételeket! Az Angus & Oink csapata megalkotta a tökéletes koreai BBQ szószt, amely a tradicionális bulgogi és galbi pácok komplex ízvilágát hozza el. A fermentált szója és chili (Gochujang) mély, karakteres alapot ad, amit a pirított szezámolaj diós aromája, a mirin édessége és a szójaszósz sós mélysége tesz teljessé. Az eredmény egy sűrű, ragacsos, fantasztikusan kiegyensúlyozott szósz, ami garantáltan függőséget okoz.
Ez a szósz hihetetlenül sokoldalú, és azonnal egyedi, ázsiai csavart ad az ételeidnek. Tökéletes marhahúshoz, sertéshez és csirkéhez is.
Felhasználási javaslat:
- Pácoláshoz: Forgasd bele a húst a szószba, és hagyd állni legalább egy órán át (vagy akár egy éjszakán át) a hűtőben, hogy az ízek igazán összeérjenek.
- Glazúrozáshoz: A grillezés utolsó 5-10 percében kend át vele a húst, hogy egy fényes, karamellizált bevonatot képezzen rajta.
- Wok ételekhez: Adj egy-két kanállal a serpenyőben készülő zöldséges-húsos ételeidhez egy azonnali ízrobbanásért.
- Mártogatósként: Tálald sült csirkeszárnyak, tavaszi tekercsek vagy gőzgombócok mellé.
Összetevők:
Cukor, szójaszósz (víz, szójabab, só, búza (glutén), alkohol), Gochujang chili paszta (kukoricaszirup, fűszerek, búzaliszt, víz, búza, só), rizsecet, Mirin (rizsbor), víz, pirított szezámolaj, fokhagymapor, gyömbérpor, vöröshagyma granulátum, sűrítőanyag (xantángumi), fekete bors.
Ne elégedj meg a kevesebbel! Rendeld meg az Angus & Oink Korean BBQ szószt, és tapasztald meg a koreai konyha vibráló és komplex ízvilágát!