Miért válaszd a Moo Mami rubot?
- Umami-fókuszú ízvilág – A tengeri alga, gombapor, szójaszószpor és ananászpor egyedülállóan mély, sós, földes és enyhén édeskés karaktert ad a húsoknak.
- Tökéletes kéreg (bark) a húsokon – A gondosan válogatott cukor- és fűszerkeverék segíti a kéregképződést, így a hús kívül ropogós, belül szaftos marad.
- Verseny- és otthoni BBQ-ra is – Profi BBQ-szakácsok és versenyzők inspirációjával fejlesztve, de otthoni grillezéshez is ideális.
- Sokoldalú felhasználás – Kiváló steakhez, briskethez, burgerhez, de bármilyen marhahúsos fogáshoz, sőt, akár más húsokhoz vagy zöldségekhez is kipróbálható.
Összetevők
(Allergének nagybetűvel, félkövérrel kiemelve)
- Só
- Cukor
- Paprika
- Fekete bors
- Ananászpor
- Fokhagyma
- Tengeri alga por
- Gombapor
- Tamari (SZÓJA) szószpor
- Zeller só (ZELLER)
- Hagyma
- Chilipor
- Fűszerek
- Szilícium-dioxid (csomósodásgátló)
Kiszerelés
- 200 g praktikus szórófejes flakonban
Tipp a felhasználáshoz
Szórd meg bőségesen a Moo Mami rubbal a steak-et, brisketet vagy burgerhúst sütés/grillezés előtt. A rub cukortartalma segíti a kéregképződést, az ananászpor természetes enzimje pedig puhítja a húst. Használhatod pácban is egy kevés olajjal elkeverve, vagy akár zöldségekhez, ha extra umami ízre vágysz.
Az Angus & Oink márkáról
Az Angus & Oink a BBQ világ egyik legismertebb márkája, amely prémium minőségű, autentikus fűszerkeverékeiről híres. A Moo Mami rub azoknak készült, akik szeretnék a marhahúsokból kihozni a maximumot, és egyedülálló, mély umami élményre vágynak.
Tedd különlegessé a grillezést vagy a hétköznapi vacsorát az Angus & Oink Moo Mami rubbal – a marhahúsok igazi umami-bombája!