Felhasználási Javaslat
Oldja fel a port vízben vagy húsalaplében, majd fecskendezze be a húsba egy húsinjektor segítségével. Az injektálást érdemes egy rácsos mintában végezni, hogy az ízek és a nedvesség egyenletesen eloszoljanak a húsban. Ez különösen fontos hosszú, lassú sütések esetén, például pulled pork készítésekor. Ideális pulled porkhoz, sertéstarjához és más BBQ fogásokhoz.
Összetevők (Allergének félkövérrel, nagybetűvel)
- Só
- Cukor
- Nátrium-foszfát (a nedvesség megtartásához)
- Fokhagyma granulátum
- Hagyma granulátum
- Fekete bors
- Paprika
- MUSTÁRPOR (MUSTÁR)
- Természetes aroma
Főbb Jellemzők
- Kifejezetten sertéshús hosszú sütési idejére fejlesztve.
- Nedvességmegőrző és ízfokozó hatású.
- Ideális pulled porkhoz, sertéstarjához és más BBQ fogásokhoz.
- Gluténmentes, versenyszintű BBQ termék.
- Könnyen oldódik és használható húsinjektorral.