35.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjmentes!

                                               Nyitvatartási időn kívül jutott eszedbe valami?

Egyeztess velünk időpontot 30 perccel az érkezésed előtt és nyitvatartási időn kívül kiszolgálunk! 

                                       2730 Albertirsa, Vasút u. 3  |    +36302543398

Angus & Oink Pastrami Cure Pack
Angus & Oink Pastrami Cure Pack
15 790 Ft

Angus & Oink Pastrami Cure Pack

Készítsd el a saját, autentikus, New York-i stílusú pastramidat! Az Angus & Oink Pastrami Cure Pack mindent megad, amire szükséged van, hogy egy egyszerű marhaszegyből igazi delikátesz csodát varázsolj.

Ez a komplett csomag két részből áll: egy speciális pácsó keverékből (Cure) és egy karakteres fűszerkéregből (Rub). A gondosan összeállított alapanyagok garantálják a tökéletes, szaftos és ízekben gazdag végeredményt. A pácolás mélyen átjárja a húst, míg a fűszerkéreg a klasszikus, borsos-korianderes ízt adja meg, ami a pastramit oly híressé tette.

SZEMÉLYES ÁTVÉTELNÉL ELŐRENDELÉSI IDŐ- 1 NAP
15 790 Ft
Részletek

Felhasználási javaslat (Házi Pastrami Készítés):

Ez a csomag marhaszegy (brisket) pácolására és fűszerezésére lett kifejlesztve.

1. Lépés: Pácolás (Curing)

  • A csomagban található pácsó keveréket (Cure) dörzsöld be alaposan a marhaszegy minden oldalába.
  • Helyezd a húst egy lezárható zacskóba vagy edénybe, és tedd a hűtőbe 5-7 napra, hogy a pác teljesen átjárja. Naponta forgasd meg.

2. Lépés: Áztatás és Szárítás

  • A pácolási idő letelte után vedd ki a húst a pácból, és áztasd hideg vízben 2-3 órán keresztül, hogy a felesleges só kioldódjon.
  • Az áztatás után papírtörlővel töröld teljesen szárazra a hús felületét.

3. Lépés: Fűszerkéreg (Rub)

  • A csomagban található fűszerkéreg keveréket (Rub) egyenletesen vidd fel a szárazra törölt hús minden oldalára.

4. Lépés: Füstölés vagy Gőzölés

  • Füstölés: Füstöld a befűszerezett húst alacsony hőmérsékleten (kb. 110-120°C), amíg a belső hőmérséklete el nem éri a 70°C-ot.
  • Gőzölés: A füstölés után gőzöld a húst (vagy csomagold szorosan alufóliába egy kis folyadékkal), amíg teljesen puha nem lesz (kb. 95°C belső hőmérséklet).
  • Pihentesd, majd vékonyan szeletelve tálald.

Összetevők:

  • Pácsó (Cure): Só, cukor, fűszerek, nátrium-nitrit (pácsó).
  • Fűszerkéreg (Rub): Fekete bors, koriander, fokhagymapor, vöröshagymapor, paprika.

Allergén információ: A termék allergéneket nem tartalmaz, de olyan üzemben készült, ahol zellert és mustárt is feldolgoznak.

Csomag tartalma:

  • 1 x Pastrami marinád
  • 1 x Pastrami New York Heavy 
  • 2 x visszazárható zacskó
  • 2 x nitril kesztyű
Adatok
Cikkszám
AO147718