Felhasználási javaslat:
- Bordákhoz és Oldalasokhoz: Használd a sütés utolsó 20-30 percében bőségesen a húsra kenve, hogy egy fényes, mézes-ragacsos kérget kapj.
- Csirkéhez: Kiváló választás grillezett csirkecombhoz, -mellhez vagy szárnyakhoz. A méz segít a bőrnek gyönyörűen karamellizálódni.
- Tépett Húshoz (Pulled Pork): Keverd a kész, szálaira szedett sertéshúshoz, hogy egy szaftos és ízekben gazdag végeredményt kapj.
- Finishing Szószként: Tálaláskor locsold meg vele a kész grillételeket, hamburgereket, hogy egy extra ízréteget adj nekik.
Összetevők:
Ketchup (paradicsom sűrítmény, ecet, kukoricaszirup, só, fűszerek, vöröshagymapor, fokhagymapor), barna cukor, méz (10%), víz, Worcestershire szósz (ecet, melasz, cukor, víz, só, hagyma, szardella, fokhagyma, szegfűszeg, tamarind kivonat, természetes aromák), almaecet, folyékony füst aroma, só, fűszerek.
Félkövérrel kiemelve az allergén összetevők.