Felhasználási Javaslat
Szórja a fűszert bőségesen a hús felületére, egyenletesen eloszlatva. Különösen brisket esetén érdemes a rubot legalább 30 perccel sütés előtt felvinni, hogy a só átjárja a húst. Ezután füstölje vagy süsse alacsony hőmérsékleten, hogy kialakuljon a klasszikus texasi „bark” (kéreg).
Kiválóan alkalmas bordákhoz, csirkéhez, pulykához és zöldségekhez is.
Összetevők
Allergén Információ
A termék nem tartalmaz allergéneket.
Főbb Jellemzők
- Kizárólag só és fekete bors, adalékanyagok nélkül.
- Tökéletes briskethez, de bordákhoz, csirkéhez, pulykához és zöldségekhez is ajánlott.
- Kiemelkedő szemcseméret a füst és a kéreg kialakításához.
- Autentikus texasi BBQ élmény, Franklin Barbecue minőség.
- Gluténmentes, természetes összetevők.
Ez a rub minden barbecue-rajongó számára kötelező darab, aki szeretné megtapasztalni a klasszikus texasi brisket ízvilágát, és a legegyszerűbb, mégis leghatásosabb fűszerezést keresi.