35.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjmentes!

                                               Nyitvatartási időn kívül jutott eszedbe valami?

Egyeztess velünk időpontot 30 perccel az érkezésed előtt és nyitvatartási időn kívül kiszolgálunk! 

                                       2730 Albertirsa, Vasút u. 3  |    +36302543398

Kosmo's Q Maple Bourbon Rib Glaze
Kosmo's Q Maple Bourbon Rib Glaze
6 880 Ft

Kosmo's Q Maple Bourbon Rib Glaze

Emeld a grillezést egy új, kifinomult szintre a Kosmo's Q Maple Bourbon Rib Glaze-zel! Ez a luxus minőségű "rib glaze" tökéletes választás, ha egy igazán mély, gazdag és elegáns ízvilággal szeretnéd megkoronázni a húsaidat.

Ebben a különleges szószban a tiszta juharszirup édessége találkozik a valódi bourbon whiskey karakteres, tölgyfás jegyeivel és egy leheletnyi füstösséggel. Az eredmény egy sűrű, borostyánszínű máz, amely nemcsak hihetetlenül ízletessé, de ragyogóan fényessé is teszi a grillezett ételeket. Ideális választás azoknak, akik a klasszikus, édes-füstös ízeket egy kis elegáns csavarral szeretik.

SZEMÉLYES ÁTVÉTELNÉL ELŐRENDELÉSI IDŐ- 1 NAP
6 880 Ft
Részletek

Felhasználási javaslat:

  • Bordafényként (Rib Glaze): A sertés- vagy marhaborda sütésének utolsó 10-15 percében bőségesen kend át vele a húst, majd süsd tovább, amíg a máz szépen rákaramellizálódik.
  • Grillezett Lazachoz: A juharszirup és a bourbon íze fantasztikusan illik a lazachoz. A sütés végén vékonyan kend meg vele a halat egy felejthetetlen ízélményért.
  • Sertésszeletekhez és -hasaaljához: Adj egy mély, gazdag ízt a grillezett sertéshúsoknak. Használd utolsó kenésként a tökéletes kéregért.
  • Finishing Szószként: Tálalás előtt csorgasd meg vele a kész grillhúsokat, hogy egy extra réteg ízt és egy csábítóan fényes felületet kapjanak.

Összetevők:

Nádcukor, víz, juharszirup, desztillált ecet, melasz, bourbon, só, fűszerek, természetes füst aroma, xantángumi.

Allergén információ: A termék nem tartalmaz a fő allergének körébe tartozó összetevőket.

Adatok
Cikkszám
K150197
Tömeg
453 g/db